Nicole Kidman primeşte un cadou de milioane de dolari: o casă în Manhattan

Cântăreţul de muzică country Keith Urban nu a ezitat să cheltuiască o avere pentru a-şi surprinde soţia, celebra actriţă australiană Nicole Kidman.
Keith Urban împreună cu Nicole Kidman
Keith Urban împreună cu Nicole Kidman (Getty Images)

Keith Urban şi Nicole Kidman sunt căsătoriţi de mai puţin de zece ani şi sunt unul dintre cele mai solide cupluri din lumea stelelor de cinema, cel puţin aşa apare din exterior. Nicole şi Keith s-au susţinut întotdeauna în proiectele lor personale şi profesionale şi sunt inseparabili pe covoarele roşii sau în ceremoniile de premiere. O relaţie idilică care iese şi mai mult în evidenţă atunci când vine vorba de făcut cadouri: spre exemplu ultima surpriză pe care cântăreţul i-a pregătit-o soţiei sale.

Urban, obsedat de faptul că soţia lui trebuie să triumfe în teatrele din Brodway, a decis să-i cumpere o casă în Manhattan, în valoare de peste 33 milioane de euro. O casă în New York care, după cum probabil aţi ghicit, este mai mult decât un dar şi care, cum ar putea fi altfel, a surprins-o în mod plăcut pe actriţa australiană.

"Nicole este dornică să recite în Broadway şi să facă programe de televiziune, iar New York este un loc mult mai bun decât Nashville", a relatat o sursă apropiată a cuplului revistei Women’s Day referitor la mutarea actriţei Nicole Kidman în Big Apple. Împreună cu actriţa se vor muta şi cele două fiice ale cuplului, Sunday Rose, în vârstă de 9 ani şi Faith Margaret, în vârstă de 6 ani.

Proprietatea pe care Keith Urban o dăruieşte soţiei sale este o casă cu 16 camere - dintre care opt sunt băi – şi 10 şemineuri, curte interioară şi o terasă, şi este situată în Upper East Side. Casa, construită în 1898, a fost deţinută de Michael Jackson şi ulterior de milionarul Marc Lasry.

Cântăreţul de muzică country care, din iunie 2015 până în aceeaşi lună a anului trecut, a câştigat 22 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, continuă să-şi iubească soţia ca în prima zi. "El îmi dă multă putere şi dragoste. Sunt foarte norocoasă şi ştiu că multe persoane din această sală nu au acest lucru, dar eu da, şi vreau să-l recunosc”, a declarat recent Kidman, atunci când a fost nominalizată de revista Glamour femeia anului.