Nicolas Cage a preferat să petreacă sfârşitul de săptămână la Mamaia

Nicolas Cage
Nicolas Cage (Francois Durand / Getty Images)

România este încă o dată gazda filmărilor unui star de la Hollywood. De data aceasta, oaspetele este actorul Nicolas Cage, care a început filmările pentru o peliculă în care joacă rolul unui agent CIA. Vedeta americană a dorit să-şi petreacă cele două zile libere la mare, profitând de vremea bună.

Celebrul actor Nicolas Cage, împreună cu soţia şi copilul au venit vineri la Mamaia şi s-au cazat la un hotel din centrul frumoasei staţiuni. Sâmbătă, actorul şi familia sa au luat prânzul la un restaurant cu specific pescăresc din staţiune, iar seara au rămas în hotel.

Nicolas Cage a venit în România acum trei săptămâni pentru a filma scene în pelicula „The Dying of the Light”. Scenele din acest film au fost filmate la Universitatea Politehnică şi în Parcul Izvor din Capitală.

Actorul pleacă de pe litoral azi.

Nicolas Cage este un actor american, producător şi director de film. Acesta a interpretat în filme o diversitate de roluri, de la comedii romantice şi drame, până la filme de acţiune şi ştiinţifico-fantastice. Cage este cunoscut ca un actor prolific, jucând în cel puţin un film pe an, încă din anul 1980, exepţie făcând anii 1985 şi 1991.

Nicolas Kim Coppola, alias Nicolas Cage s-a născut pe 7 ianuarie 1964 în Long Beach, California. Tatăl său, August Floyd Coppola, a fost profesor de literatură, iar mama, Joy Vogelsang, era dansatoare şi coregraf. Tatăl său este de origine italiană şi mama sa este de origine germană şi poloneză. Cage este nepotul regizorului Francis Ford Coppola.

Actorul a urmat Beverly Hills High School, care este cunoscută pentru numeroşii absolvenţi care au lucrat în domeniul artistic. El a fost atras de cinematografie de la o vârstă fragedă şi a absolvit Şcoala de Teatru, Film şi Televiziune UCLA.