Nica: "1,5 miliarde de euro pierduţi pentru aleşii locali şi mediul privat. Orice zi pierdută este o crimă!"

Responsabilitatea actului de guvernare aparţine premierului şi echipei sale, iar deciziile guvernamentale trebuie luate în interiorul Guvernului, transmite ministrul Fondurilor Europene, avertizând că România poate pierde sume uriaşe.
Mihai Tudose(Seful Guvernului Romaniei),
Mihai Tudose(Seful Guvernului Romaniei), (Florin Chirila/Epoch Times)

În timp ce mai mulţi lideri PSD - în frunte cu primăriţa Gabriela Firea - cer întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional al PSD pentru a se tranşa cât mai repede războiul pentru putere dintre preşedintele partidului şi premierul Mihai Tudose de partea sa, Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, ia apărarea Guvernului Tudose, transmiţând un mesaj dur la adresa crizei generate de conflictul Dragnea-Tudose.

Astfel, Nica avertizează, printr-o postare pe Facebook, că România poate pierde definitiv 1,5 miliarde euro fonduri europene din actualul exerciţiu şi că orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României. Responsabilitatea actului de guvernare aparţine Primului Ministru şi echipei sale", mai scrie Nica.

Nica afirmă că "2018 este cel mai important an" pentru absorbţia fondurilor UE, adăugând că "România poate pierde definitiv 1,5 miliarde euro din actualul exerciţiu".

Redăm postarea integrală a lui Marius Nica:

"1,5 miliarde de euro pierduţi pentru aleşii locali şi mediul privat

Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obţinută decât prin muncă asiduă, miniştri competenţi şi linişte guvernamentală.

Sub mandatul actualului Prim-Ministru, România a acreditat Autorităţile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiţionalităţilor ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1,5 miliarde euro din actualul exerciţiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României.

Responsabilitatea actului de guvernare aparţine Prim-Ministrului şi echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului!", scrie Nica.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne