Newsweek România: 100.000 $ a plătit Dragnea pentru o vizită în SUA. Americanii nu-i mai acceptă banii

Liviu Dragnea, Carmen Dan
Liviu Dragnea, Carmen Dan (Epoch Times România)

Nici măcar lobby-iştii americani nu mai sunt dispuşi să lucreze pentru Liviu Dragnea, chiar dacă sumele pe care acesta e dispus să le plătească sunt enorme, scriu jurnaliştii de la Newsweek România.

Liviu Dragnea nu ar mai merge la micul dejun cu rugăciune (National Prayer Breakfast) de la Washington, ce urmează să aibă loc mâine, deşi PSD Teleorman s-a lăudat recent cu această izbândă strategică a liderului partidului.

Cel mai probabil, lobby-iştii pe care Liviu Dragnea i-a angajat încă din 2017 să-i organizeze astfel de "lovituri de imagine" în SUA i-au transmis că prezenţa sa nu este dorită de establishment-ul american.

Mai multe detalii aici.

Reamintim că PSD Teleorman a distribuit marţi, pe pagina oficială de Facebook, un articol al publicaţiei momentulzero.ro, în care se precizează că "Liviu Dragnea dă o nouă lovituă pe plan internaţional".

"Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent şi preşedintele SUA Donald Trump, iar invitaţia trimisă de liderul de la Casa Albă lui Liviu Dragnea se referă la perioada 5-8 februarie", scrie publicaţia respectivă.

În articolul respectiv - intitulat "Liviu Dragnea, invitat în SUA de Trump" - se precizează că invitaţia i-ar fi fost transmisă liderului PSD, "în numele lui Trump, de foştii parlamentari americani Mark L. Pryor şi Zach Wamp".

"În fiecare an, preşedintele Statelor Unite şi membrii ai Congresului se alătură altor oficiali guvernamentali, lideri din Statele Unite, comunităţii diplomatice şi prietenilor, asemenea dumneavostră, din mai mult de 140 de ţări, pentru a împărtăşi spiritul prieteniei prin rugăciune şi mulţumire. Această adunare este un moment în care lăsăm deoparte diferenţele dintre noi şi încercăm să construim relaţii personale şi să consolidăm legăturile internaţionale prin dragostea noastră faţă de Dumnezeu şi grija faţă de alţii", se arată în invitaţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne