Nepotul pedofilului Jimmy Savile susţine că Sir Edward Heath i-a abuzat un prieten în vârstă de 14 ani

Pedofilul Jimmy Savile (st) şi fostul premier britanic Sir Edward Heath.
Pedofilul Jimmy Savile (st) şi fostul premier britanic Sir Edward Heath. (Captură Foto)

Nepotul pedofilului Jimmy Savile a susţinut că un prieten de-al său a fost abuzat sexual de fostul premier britanic Edward Heath, conform Daily Mirror.

Guy Marsden a declarat că prietenul său avea 14 ani la acea vreme şi că presupusul abuz sexual comis asupra lui de către Heath a avut loc la o petrecere din Londra în anii 1970.

Marsden, de 61 de ani, a declarat că el şi alţi trei prieteni, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, au fost duşi în mai multe apartamente din Londra, unde au avut loc abuzuri sexuale.

El a susţinut că poliţia este la curent cu acuzaţiile făcute de prietenul său, care doreşte să rămână anonim, deoarece acum este căsătorit şi are doi copii.

Marsden a adăugat: “Toţi patru soseam împreună la aceste petreceri, apoi prietenul meu dispărea. Nu m-am gândit prea mult la acea vreme, deşi ştiam că este ceva ciudat.

“El pleca o perioadă de timp, fiind condus de un bărbat, şi se întorcea mai târziu."

"Ştiam că se întâmpla ceva dar nu am aflat decât mai târziu cât de gravă era situaţia."

“Sunt impresionat de prietenul meu, care mi-a spus ce i-au făcut. Este îngrozitor, un lucru absolut incredibil."

“Uneori, el pleca din casa în care ne aflam şi era condus cu maşina în alte locuri."

“După câteva ore era adus înapoi."

“La acea vreme nu l-am întrebat niciodată pe unde umbla."

“Ulterior el ne-a spus că [fostul premier britanic Edward] Ted Heath era un agresor sexual, deşi la acea vreme nu ştia cine este."

Nu se ştie care ofiţeri de poliţie anchetează acuzaţiile făcute de Marsden.

Pedofilul Jimmy Savile a agresat sexual peste 500 de victime, cu vârste cuprinse între 5 şi 75 de ani, susţine Daily Mirror.

O echipă formată din cel puţin şapte anchetatori investighează în prezent presupusele abuzuri sexuale comise de fostul premier Heath, care a murit în 2005.

Investigatorii de la Departamentul de poliţie din North Yorkshire examinează relaţia lui Heath cu Savile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe