Negrul este, de asemenea, o culoare pentru vară

Fată cu bluză neagră
Fată cu bluză neagră (Pixabay.com)

Excelenta culoare din dulapul feminin îşi impune domnia şi pe timpul verii, cu haine versatile care pun în evidenţă pielea bronzată, aducând caracteristica sa de eleganţă în orice stil ce se respectă.

Culorile pastelate; imprimeuri florale, etnice sau de marinari; galben, portocaliu sau alb - nu există nici o îndoială că, în materie de stil, toate acestea ne duc în mod automat cu gândul la cele mai fierbinţi zile de vară, când corpul cere cu disperare pentru câteva luni sobrietatea tonală proprie iernii şi ca "look-ul" nostru să se amestece cu mediul înconjurător.

Cu toate acestea, oricât de mult încercăm - până când le obţinem - nu putem evita ca ochii noştri să se abată de la culoarea nopţii. Negrul este culoarea care nu dă greş niciodată - este favorit printre favoriţi, o culoare cu majuscule.

Refuzând să renunţe la tonul cel mai măgulitor, versatil, sexy şi elegant, negrul ridică la putere maximă orice articol de îmbrăcăminte, încercând, de asemenea, să joace un rol foarte chic în timpul verii. Capacitatea sa de a îmbunătăţi orice "ţinută" şi acoperind toate stilurile este de necontestat şi inegalabil, astfel că, departe de a pune în umbră alegerile de vară, negrul devine centrul atenţiei.

În cazul în care Gigi Hadid, Kendall Jenner, Kate Hudson sau Sienna Miller se îmbrăcă în tonul cel mai sobru din câte există, prezentând ţinutele cele mai senzuale ale verii, de ce să nu o facem şi noi?