"Ne face de râs pe unde se duce, pe noi, pe români" - Fost consilier prezidenţial, exasperat de Dăncilă

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Disperat de gafa comisă miercuri de Viorica Dăncilă la Bruxelles - unde, la finele unei întrevederi cu secretarul general al NATO, aceasta a vorbit despre "descurajarea alianţei" -, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu răbufneşte pe Facebook.

"Nu mă pricep prea bine la chestiunile astea belicoase, aşa că mai bine întreb. Ştie cineva dacă poţi evita un război folosind scuza jenantă că şefa guvernului ţării tale are o deficienţă mintală?", scrie, pe Facebook, Lăzăroiu.

"Aşadar, mama naţiunii, ajunsă prin voinţa infractorilor care controlează statul român la "preşedenţia" Consiliului European, şi-a început în forţă mandatul la Bruxelles cu declaraţii năucitoare. Una despre negaţionalism (sic!) şi Holocaust (care trebuie combătut), alta despre NATO (care trebuie descurajat).

Ne face de râs pe unde se duce, pe noi, pe români (la nivel înalt, nu oricum), după care vine în ţară şi pişă ipocrit ochii prin emisiuni - că o jigneşte lumea şi n-o mai scoate din "proastă", că sunt unii care vorbesc de rău ţara ei iubită, că vai, vai, vai...", adaugă Lăzăroiu, care o sfătuieşte tranşant pe Dăncilă să pună mâna pe carte pentru a învăţa limba română.

Reacţia lui Lăzăroiu are loc în contextul în care Viorica Dăncilă a declarat ieri, cităm: "Descurajarea alianţei în ansamblul său rămâne o prioritate care necesită eforturi susţinute din partea tuturor aliaţilor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne