NBA All Star Game. Jucătorul de baschet Diallo "zboară" peste Shaquille O'Neal - este cel mai bun marcator

Jucătorul de baschet Hamidou Diallo "zboară" peste Shaquille O'Neal
Jucătorul de baschet Hamidou Diallo "zboară" peste Shaquille O'Neal (Screenshot tramite video Youtube)

Jucătorul de baschet de la Oklahoma City Thunder, Hamidou Diallo, în vârstă de 20 de ani, a câştigat competiţia aruncării mingii la coş datorită ultimului "zbor" efectuat peste capul legendei de la NBA, Shaquille O'Neal.

Shaquille Rashaun O'Neal, poreclit „Shaq”, este un fost jucător profesionist de baschet american, rapper, actor, ofiţer de poliţie şi şerif adjunct al SUA. O'Neal este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din istoria ligii NBA. Având 2 m şi 16 cm în înălţime şi 147 kg, Shaq este de asemenea şi unul dintre cei mai înalţi jucători ai NBA, iar odată cu retragerea lui Lindsey Hunter la 5 martie 2010 a devenit cel mai în vârstă jucător activ din National Basketball Association până la retragerea sa.

NBA All-Star Game este unul dintre cele mai importante evenimente din sezonul ligii National Basketball Association (NBA) care îşi desfăşoară activitatea în Statele Unite ale Americii şi Canada.

Este vorba despre un weekend, în fiecare an, de meciuri spectaculoase, cum ar fi aruncarea mingii în coş sau de "tripla dublă", care culminează duminică seara, cu o provocare între două echipe, compuse, respectiv, de o selecţie a celor mai buni jucători de la Eastern Conference şi Western Conference.

Primul All-Star Game a avut loc la Boston la 2 martie 1951, iar sediul se schimbă în fiecare an.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport