Naţionala României învinsă de Olanda la Campionatul European de volei feminin

Selecţionata ţării noastre s-a înclinat fără drept de apel în faţa 'Portocalei Mecanice', vineri, în Grupa C a competiţiei continentale, scor final 3-0 (25-21, 25-18, 25-9).
(Volleyball Coaching/twitter)

Prima reprezentativă de volei feminin a României a avut parte de o zi mai puţin bună la turneului final găzduit de Turcia, Polonia, Ungaria şi Slovacia (23 august şi 8 septembrie).

Tricolorele au întâlnit în primul meci pe sportivele din Olanda, partida disputată în sala Papp Laszlo Sportarena din Budapesta terminându-se cu victoria celor din urmă, scor 3-0 (25-21, 25-18, 25-9), un rezultat care ne pune pe gânduri în vederea unui parcurs cât mai lung la această ediţie de campionat european.

Vicecampioana mondială en-titre s-a impus după doar 67 de minute de joc, cele mai bune de la învingătoare fiind Yvon Belien, cu 13 puncte, Măreţ Bakestein-Grothues (ex-CSM Bucureşti), 12 puncte, şi Anne Buijs, 10 puncte, etc.

De partea cealaltă, Alexandra Trică a fost cea mai bună jucătoare a echipei României, care s-a evidenţiat cu 10 puncte reuşite.

În celelalte meciuri a grupei C, Croaţia a surclasat cu 3-2 pe Azerbaidjan, iar Ungaria a trecut de Estonia cu 3-0.

Sâmbătă, selecţionata noastră va întâlni ţara gazdă Ungaria (21:30).

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală ale competiţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport