Năsui: PSD-ului nu-i pasă de consecinţele asupra mediului de afaceri, nu acolo este electoratul lor

Claudiu Năsui (USR)
Claudiu Năsui (USR) (Epoch Times Romania)

Priorităţile PSD-ului condus de Liviu Dragnea au fost clare încă de la începutul anului, a apreciat deputatul USR Claudiu Năsui, pe pagina sa de Facebook.

În opinia parlamentarului, PSD are patru obiective majore:

1. Acapararea a cât mai multe resurse dinspre economia privată înspre stat. Nu le pasă de consecinţele asupra economiei sau mediului de afaceri, nu acolo este electoratul lor. De aceea cresc impozite (accize pe carburanţi 20%, supra-impozitarea muncii part-time, eliminarea plafonărilor contribuţiilor sociale) şi vor să acapareze fondurile din pilonul 2.

2. Redistribuţia resurselor înspre categoriile de votanţi care îi susţin în mare parte la alegeri. Din cauza creşterilor acestea nesustenabile avem deficit maxim în perioada de creştere record. Şi pentru ce? Se duc banii dumneavoastră pe investiţii? Deloc, se duc pe creşteri de salarii, pensii şi pensii speciale.

3. Redistribuţia resurselor înspre ei înşişi şi aparatul de partid. De aceea PNDL, programul acela prin care Guvernul dă bani primarilor şi care şi-a câştigat numele de "puşculiţa partidelor" în presă, are 30 de miliarde de lei anul acesta. De aceea domnul Dragnea ţine mult la faimosul FSDI.

4. Oprirea luptei împotriva corupţiei care le afectează interesele în mod direct. Vezi OUG 13/2017 sau propunerile de politizare a justiţiei pe care le-a făcut ministrul Justiţiei.