Năsui: "Preţurile şi dobânzile au crescut. Costul guvernării PSD va fi plătit de noi toţi!"

Cheltuielile statului - inclusiv măririle de salarii şi pensii prin care PSD şi-a momit electoratul - nu au fost crescute din banii PSD ci din măriri de taxe, impozite. La rândul lor, preţurile au crescut, aşa că guvernarea o să ne usture, arată Năsui.
Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu - Epoch Times Romania)

Efectul guvernării PSD se vede în creşterea preţurilor şi în reducerea puterii de cumpărare, susţine, într-o postare pe Facebook, deputatul USR Claudiu Năsui.

Potrivit lui Năsui, pe lângă faptul că taxele şi impozitele s-au majorat, preţurile au crescut şi ele. Concluzia este una limpede: costul guvernării îl vom plăti cu toţii!

"Credeaţi că PSD a crescut cheltuielile statului din banii lor? Deloc. PSD nu a făcut decât o redistribuire din bani din economia privată către pensii şi salarii la stat. Pe de o parte ne-au crescut taxele şi impozitele, pe de altă parte ne-au crescut toate preţurile din economie. Toate preţurile, inclusiv dobânda. Până la urmă tot noi plătim. Un nivel de trai mai scump şi o putere de cumpărare mai joasă.

Un lucru care riscă să treacă neobservat este evoluţia dobânzii din ultimul an. Dobânda de referinţă ROBOR la 3 luni a depăşit ieri pragul de 1% pentru prima dată în anul acesta. Cei care au credite vor avea de suferit prin rate mai mari la bancă. În final, costul guvernării PSD va fi plătit de noi toţi", scrie, pe Facebook, Năsui.