Năsui: După ce a crescut acciza, ministrul de Finanţe ne zice că nu ştie ce s-a întâmplat cu preţul

Prestaţia pesedistului Ionuţ Mişa în fruntea Ministerului Finanţelor Publice nu este deloc pe placul deputatului USR Claudiu Năsui.
Claudiu Nasui
Claudiu Nasui (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Ministrul PSD al Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa, se face că nu ştie ce s-a întâmplat cu preţul la carburanţi după ce a crescut acciza, a remarcat, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Avem un ministru de Finanţe extraordinar. După ce a crescut acciza la carburanţi, ne zice că nu ştie ce s-a întâmplat cu preţul. Cred că poate să-i spună oricine merge cu maşina în România şi face plinul: a crescut. Acelaşi domn ministru ne-a spus bombastic că 70% dintre băncile din ţara noastră nu au plătit impozit pe profit în ultimii cinci ani", a declarat Năsui.

Cum a ajuns la acea cifră ministrul de Finanţe? A adăugat bănci care nu mai există de mult.

"Mai ţineţi minte Columna Bank? E pe listă. Sau mai ţineţi minte Banca Internaţională a Religiilor? Şi ea e pe listă. E acea bancă care dădea în anii ’90 dădea dobândă preferenţială pentru credincioşi. Asta şi apropo de escrocheriile făcute istoric în România de ceea ce era pe vremea aceea PDSR, precursorul PSD-ului", a subliniat Năsui.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne