Năsui: Dragnea dă banii noştri pentru a cumpăra loialitatea mafioţilor cu care controlează judeţe întregi

Contribuabilii vor ajunge să finanţeze un fond gigantic discreţionar de fidelizare a mafiei din PSD, a avertizat deputatul Claudiu Năsui, după ce social-democraţii au anunţat o nouă manevră în domeniul finanţelor.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea dă banii românilor din taxe şi impozite pentru a cumpăra loialitatea mafioţilor cu care controlează judeţe întregi, a acuzat marţi, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Odată cu venirea anului electoral, vin şi noi pârghii de acaparare a banilor publici. Premierul Dăncilă, după ce a anunţat OUG-ul pe codurile penale, ne-a anunţat şi că se va începe un nou program de dezvoltare locală pentru care în 2019 se vor aloca 10 miliarde de euro. Poate şi dumneavoastră vă întrebaţi de unde vor veni aceşti bani? Doamna premier a evitat răspunsul. Dar premierul de facto, domnul Dragnea, a răspuns simplu: 'din România'. Aceasta este una din puţinele dăţi în care domnul Dragnea nu poate fi acuzat de nesinceritate: banii chiar vor veni din România. Mai concret, de la toţi cei care muncesc şi plătesc taxe şi impozite în România. Contribuabilii vor fi cei care vor finanţa acest fond discreţionar de fidelizare a mafiei din PSD", a declarat Năsui.

Deputatul a remarcat că, deşi există bani europeni destinaţi proiectelor de investiţii pentru următoarea perioadă, PSD alege să ia mai mult de la fiecare plătitor de taxe român, iar asta se întâmplă pentru a evita responsabilitatea de a cheltui banii europeni în mod cinstit.

"Ca să punem lucrurile în perspectivă. PNDL 1 şi PNDL 2 au totalizat undeva la 49 miliarde de lei. Acea puşculiţă a fost folosită de PSD pentru construirea reţelei de baroni locali. Acum, PSD vrea să folosească aproape aceleaşi sume pentru încă un fond. De aceea România a ajuns să se îndatoreze pentru generaţii întregi. De aceea plătim printre cele mai mari taxe pe muncă, mai ales când vine vorba de salariul minim. Pentru că mafia PSD-istă funcţionează cu taxele tale", a precizat Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne