Nadal nu se consideră favorit pentru a fi nr.1 mondial la finalul anului

Tenismanul spaniol Rafael Nadal.
Tenismanul spaniol Rafael Nadal. (PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Getty Images)

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a afirmat, marţi, că nu se consideră favorit pentru a încheia anul în poziţia de numărul 1 mondial, informează agenţia spaniolă EFE.

"Nu cred că sunt în acest caz favorit pentru a fi numărul 1 la finalul anului", a precizat Nadal la Manacor, oraşul său natal.

Jucătorul spaniol, aflat pe locul 2 în ierarhia ATP după sârbul Novak Djokovic, a precizat că, deşi este plasat într-o bună poziţie în clasament, preferă să nu se gândească la cât timp va avea nevoie pentru a redeveni nr.1 mondial, fie că este vorba de luni sau un an.

"Poate voi fi numărul 1 mondial la finalul carierei", a adăugat jucătorul spaniol, care a adăugat că are această atitudine de la accidentarea suferită la genunchi în 2013.
"Când sunt numărul 1 mondial mă trezesc mai fericit decât atunci când sunt numărul 2, în schimb ce mă face acum fericit este că pot să văd că sunt sănătos", a conchis Nadal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport