Muzeul „George Enescu”: Concert de colinde susţinut de Corul Regal



Brad împodobit de sărbători.
Brad împodobit de sărbători. (Epoch Times România)

Cu ocazia Sărbătorilor, Muzeul Naţional „George Enescu” îi invită pe români miercuri, 17 decembrie, la ora 18,30, la un concert de colinde, interpretate de Corul Regal, pentru a-şi reaminti de vremea magică a copilăriei şi a-şi umple sufletul de armonie şi bucurie.

În fiecare an, Muzeul organizează în preajma sărbătorilor concerte la care participă personalităţi din lumea muzicală din ţară şi din străinătate, încercând să le ofere spectatorilor o atmosferă care îmbină realitatea cu basmul.

De sărbători, mai mult ca de obicei, oamenii nutresc să aibă parte de clipe de bunătate, de toleranţă, de armonie, să-şi petreacă timpul în sânul familiei iar Colindele le încălzesc sufletul şi le amintesc că omul trebuie să fie bun şi să-şi ajute semenii.

"Dar nu uita, când eşti voios
Române, să fii bun!", ne reaminteşte un fragment de colind.

Cu clopoţei şi rămurele de brad, tradiţionalele colindele sunt menite să insufle românilor încredere, puterea şi speranţa de care au nevoie.

În întâmpinarea sărbătorilor ce vin, aducând speranţa unor timpuri mai bune, Muzeul Naţional „George Enescu” vă invită să vă lăsaţi colindaţi de Corul Regal, miercuri, 17 decembrie, la ora 18,30, în Aula Palatului Cantacuzino, din Calea Victoriei nr.141, sediul Muzeului Naţional ”George Enescu”.

"Miercuri este sărbătoare!
Iară tu, cu mic, cu mare
De vrei să fii colindat
Vino seara la Palat.

Colinde şi voie bună
Vei primi în dar
De la Corul Regal"