Mureşan: Această ură faţă de diaspora arată impostura PSD, care se prezintă un partid iubitor de români

Deşi se prezintă drept "un partid iubitor de români", PSD-ul condus de Liviu Dragnea urăşte diaspora şi umileşte de ani buni peste 4 milioane de concetăţeni, susţine deputatul european Siegfried Mureşan, care se arată nemulţumit de situaţie.
Siegfried Muresan
Siegfried Muresan (Mihut Savu /Epoch Times Romania)

În ziua marelui miting din Piaţa Victoriei, europarlamentarul Siegfried Mureşan, purtător de cuvânt al PPE, a acuzat PSD, pe pagina sa de Facebook, că are o atitudine ostilă faţă de românii din diaspora.

"Când românii din diaspora se deplasau sute de kilometri ca să poată vota, Guvernul PSD închidea secţiile îngrădindu-le dreptul la vot.

Când românii din diaspora trimit anual 5 miliarde de euro în ţară, fiind cel mai mare investitor al României, PSD caută să îi taxeze cât mai mult.

Când românii din diaspora anunţă că vin să protesteze în ţară, politicienii PSD îi întâmpină cu insulte.

Această ură faţă de diaspora arată, de fapt, impostura PSD, care se prezintă ca partid iubitor de români, dar umileşte de ani buni peste 4 milioane de concetăţeni", a scris Siegfried Mureşan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne