Murdoch recunoaşte că are o soţie "dură"

Primul interviu acordat împreună de Rupert Murdoch şi soţia sa Wendi Deng a stârnit un imens interes după ce întreaga lume a putut urmări, marţi, în timpul incidentului din Parlamentul britanic, reflexele de "tigroaică" ale femeii care a sărit la propriu în apărarea soţului ei,lovindu-l pe atacator.

Gestul neaşteptat al lui Wendi Deng - care până atunci stătuse, elegantă şi sobră, în spatele soţului său - a încins internetul. CNN spune că a fost "palma care s-a auzit în toată lumea".

În plus, incidentul pare să schimbe percepţia publicului despre cea poreclită până atunci - oarecum în zeflemea - "căutătoarea de aur": Rupert Murdoch are 80 de ani, iar Wendi Deng numai 42. Dar gestul ei reflex de la audieri dovedeşte că este o femeie îndrăgostită, au comentat pe bloguri femeile din Asia, răspunzând celor care încă sunt încredinţaţi că numai banii îi ţin împreună.

Pentru primul lor interviu acordat împreună, cuplul Rupert Murdoch - Wendi Deng a preferat televiziunea chineză, CCTV. Wendi Deng este de origine chineză. Interviul a fost acordat luna trecută.

Preşedintele News Corporation a spus despre soţia sa că este o "mamă minunată" şi "o foarte bună femeie de afaceri", dar mogulul consideră că "un bărbat de succes are nevoie de o nevastă critică".

Wendi Deng a mărturisit că întotdeauna îi spune adevărul soţului ei - ceea ce nu se întâmplă în cazul tuturor angajaţilor lui. "Un bărbat de succes este întotdeauna înconjurat de oameni care îl laudă. Nu mai poate detecta ce este adevărat şi ce este fals. Aşa că îi voi spune eu adevărul", a declarat Deng.

La audierile de săptămâna aceasta din Parlamentul britanic, mogulul media a fost întrebat cine este răspunzător pentru scandalul interceptărilor de la tabloidul News of the World. "Oamenii în care am avut încredere că or să-l conducă şi poate oamenii în care ei au avut încredere", a răspuns Murdoch.

Wendi Deng a povestit că în momentul în care s-au căsătorit, Murdoch le-a spus fiilor lui că trebuie să-şi asculte nevestele, iar Rupert Murdoch a recunoscut: "O, da, ea (Wendi - n.r.) este foarte dură, foarte dură".

Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, când Wendi Deng - care tocmai absolvise la Yale - lucra la Star Television în Hong Kong, un post deţinut de Murdoch. Ea i-a servit mogulului despre translator cât timp acesta a vizitat China.

"Cine nu s-ar fi îndrăgostit de o femeie aşa frumoasă ca ea? M-am îndrăgostit de ea şi am cerut-o. Ea a spus nu. Mi-a luat mult timp să o conving", a mărturisit mogulul la televiziunea chineză.

S-au căsătorit în 1999 şi vestea a şocat o întreagă lume. Rupert Murdoch a divorţat după mai bine de trei decenii de soţia sa, Anna Torv Murdoch Mann.

Nici pentru Wendi Deng nu era prima căsătorie. Ea se căsătorise pentru scurt timp cu bărbatul care, împreună cu soţia lui de atunci, a sponsorizat-o ca să obţină viză de student în Statele Unite, la sfârşitul anilor '80. În cele din urmă, ea a obţinut "green card", care îi permitea şederea permanentă în SUA.

Rupert Murdoch are doi copii cu Wendi Deng, cei mai mici dintre cei şase moştenitori ai săi. "Le-a învăţat pe cele două fete ale mele să vorbească fluent chineza. Toată lumea ştie chineză în casă cu excepţia mea. Aşa că îmi spun numai lucrurile pe care trebuie să le ştiu", a relatat mogulul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Opinii