MRU, un pas mai aproape de postul de prim-vicepreşedinte al PDL

Declaraţii de presă Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu
Declaraţii de presă Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

Colegiul Director al PDL s-a reunit luni şi a votat pentru fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică, formaţiunea politică a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, au declarat surse democrat-liberale pentru Mediafax.

"Colegiul Director a votat pentru fuziunea prin absorbţie cu FC, au fost un vot împotrivă şi două abţineri şi restul pentru această fuziune", au informat sursele respective.

Fuziunea urmează să fie validată sâmbătă, în cadrul Convenţiei Naţionale a PDL, iar MRU urmează să primească funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului.

Cu o zi în urmă, Ungureanu a precizat că va depune eforturi pentru întărirea PDL şi a dreptei, adăugând că aşteaptă viitoarea fuziune PNL-PDL pentru care nu există compromis care să nu se poată face.

Anterior, MRU şi-a reiterat convingerea că întruneşte calităţile care să îl recomande ca prezidenţiabil al dreptei şi că ar putea onora cea mai înaltă funcţie în stat precizând că, în noul context (Forţa Civică fuzionând cu PDL, PDL fuzionând cu PNL, ambele partide având deja prezidenţiabilul/ii lor) decizia partidelor devine suverană.

„Voi face tot ce pot ca alegerile din noiembrie, de anul acesta, să nu se transforme într-un Stalingrad al dreptei şi îl voi sprijini cu tot ceea ce am la îndemână pe viitorul candidat unic al dreptei, indiferent cine va fi acesta”, a anunţat preşedintele Forţei Civice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne