Monica Niculescu şi Margarita Gasparian, vicecampioane de dublu la WTA Internaţional 'NYJTL Bronx'

Perechea româno-rusă s-a împiedicat în drumul spre un nou titlu de sportivele Darija Jurak (Croaţia)/Maria José Martínez Sanchez (Spania), cele din urmă impunându-se în marea finală a competiţiei americane cu scorul de 7-5, 2-6, 10-7.
Perechea româno-rusă Monica Niculescu/Margarita Gasparian - vicecampioane la Bronx Open.
Perechea româno-rusă Monica Niculescu/Margarita Gasparian - vicecampioane la Bronx Open. (@nyjtl-bronx-open)

Monica Niculescu şi Margarita Gasparian (Rusia) au fost foarte aproape de o frumoasă performanţă, vineri, în finala de dublu a turneului WTA Bronx Open de la New York, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, dar şansele nu au fost de partea lor.

Cuplul româno-rus nu a reuşit să treacă capii de serie numărul trei - Darija Jurak (Croaţia)/Maria José Martínez Sanchez (Spania), care şi-au adjudecat prestigiosul trofeu după o oră şi 37 de minute de joc efectiv, scor final 7-5, 2-6, 10-7.

Monica Niculescu şi partenera învinsese în semifinale cuplul Shuko Aoyama (Japonia)/Aleksandra Krunic (Serbia), cu scorul de 6-4, 4-6, 11-9.
Perechea româno-rusă s-a ales cu un cec în valoare de 6.400 dolari, respectiv 180 de puncte WTA la dublu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport