Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan s-au calificat în finala de la Wimbledon

O performanţă excepţioală au reuşit cele două partenere Niculescu şi Chan care vor juca în finala de dublu a turneului de Mare Şlam de la Wimbledon, după ce le-au învins pe Voracova şi Ninomiya.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu. (Monica Niculescu/facebook)

În semifinalele probei de dublu a turneului de la Wimbledon 2017, Hao-Ching Chan (Taipei, 19 WTA la dublu) / Monica Niculescu (25), favorite 9, au învins perechea Renata Voracova (Cehia, 58) / Makoto Ninomiya (Japonia, 62), cu scorul 7-6(4), 4-6, 9-7. Partida a durat două ore şi 57 de minute.

Monica şi Chan s-au calificat pentru prima oară într-o finală de Mare Şlem. Ele vor fi recompensate cu câte 1300 de puncte WTA şi vor împărţi un premiu financiar în valoare de 200.000 £.

În finală, ele le vor întâlni pe rusoaicele Ekaterina Makarova (4 WTA la dublu) / Elena Vesnina (4). favorite 2, care în prima semifinală au trecut cu 7-5, 6-2 de Anna-Lena Groenefeld (Germania, 28) / Kveta Peschke (Cehia, 28).

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport