Monica Niculescu s-a calificat în finala de la Seul

După o partidă superbă în care a învins-o clar pe chinezoaica Shuai Zhang în două seturi, Monica Niculescu va juca finala de la Seul şi va reintra în top 50 de săptămâna viitoare.
Tenismana română Monica Niculescu.
Tenismana română Monica Niculescu. (Neal Trousdale/facebook)

Monica Niculescu (locul 55 WTA) a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (40 WTA) cu scorul de 6-0, 6-4 în semifinalele turneului WTA Internaţional “Korea Open Tennis”, care se desfăşoară la Seul. Partida a durat o oră şi 14 minute.

Setul 1 a fost dominat de Monica, iar al doilea a fost echilibrat, dar românca a dominat finalul setului. Astfel, Niculescu s-a calificat în cea de-a 6-a finală a carierei.

Românca a acumulat 180 de puncte WTA pentru calificarea în finală şi va reintra în top 50 WTA.

Adversara din finală a Monicăi Niculescu va fi spaniola Lara Aruabarrena, care a învins-o pe jucătoarea noastră Patricia Ţig cu scorul de 6-1, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport