Momente de panică la bordul avionului cu care călătorea Melania Trump

Aeronava cu care călătorea prima doamnă a fost forţată să se întoarcă la bază din cauza unei probleme mecanice.
Melania Trump
Melania Trump (Getty Images)

Avionul cu care călătorea prima doamnă a SUA, Melania Trump, a fost nevoit să se întoarcă la Joint Base Andrews din Prince George's County, Maryland (SUA), miercuri 17 octombrie, după câteva minute de la decolare, din cauza unei „probleme mecanice“, care a provocat fum în cabină, potrivit CNN.

Potrivit grupului de presă care călătorea cu Trump, la aproximativ 10 minute după ce avionul a decolat, jurnaliştii au putut vedea o ceaţă fină de fum şi mirosea a ars. Avionul a reuşit să aterizeze fără probleme.

Potrivit reţelei de ştiri, reporterilor le-au fost aduse prosoape umede şi li s-a cerut să le pună pe faţă dacă mirosul devenea prea puternic.

Casa Albă nu a furnizat imediat o explicaţie oficială pentru incident, iar jurnaliştii au fost informaţi că se vor face cercetări.

Melania călătorea cu un Boeing VC-35A, versiunea militară a lui 757 - potrivit Planspotters.net, fuselajul are 20 de ani şi a fost construit în 1998 - la Thomas Jefferson University Hospital din Philadelphia, unde urma să se întâlnească cu familiile copiilor afectaţi de expunerea la opiacee în timp ce se aflau în uter.

Nu a fost clar imediat motivul care a provocat defecţiunea la avion. Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei Trump, a declarat pentru CNN că incidentul a fost o "problemă mecanică minoră. Totul este bine şi toţi sunt în siguranţă".

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură