Moment emoţionat: un elefant le mulţumeşte salvatorilor puiului său (video)

Elefanţi
Elefanţi (Print screen YouTube)

Agenţii forestieri indieni au avut nevoie de patru ore de muncă pentru ca să poată salva un pui de elefant căzut într-o groapă. Când animalul a reuşit să iasă, turma lui, care îl aştepta în apropiere, s-a grăbit să-l ia în primire. Unul dintre membrii grupului s-a întors apoi spre salvatori, şi-a ridicat trompa şi a ras de mai multe ori. Gestul elefantului a atras aplauze şi strigăte de entuziasm din partea numeroşilor ziarişti care au asistat la scenă, precum şi a muncitorilor. Momentul a fost înregistrat şi postat ulterior pe youtube.

Un pui de elefant a avut ghinionul să alunece într-o groapă adâncă de noroi în Urulanthanni, Kerala din India, când încerca să traverseze un râu. Eforturile turmei sale de a-l elibera nu au fost eficiente şi puiul de elefant şi-a petrecut toată noaptea în groapă. A doua zi, locuitorii zonelor urbane situate în apropierea pădurii din Urulanthanni au înţeles că s-a întâmplat ceva din cauza strigătelor neîncetate ale elefanţilor şi au chemat agenţii forestieri.

Cu ajutorul unui escavator, aceştia au săpat un şanţ şi au înlăturat noroiul pentru a-i permite puiului de elefant să iasă. Între timp evenimentul a atras zeci de persoane, care au făcut fotografii şi clipuri video.

După patru ore de muncă intensă, micuţul elefant a reuşit să iasă şi a alergat spre ceilalţi elefanţi. Turma l-a primit pe descendentul lor cu multe gesturi afective. În mijlocul scenei, unul dintre ei s-a întors spre salvatori, şi-a ridicat trompa, şi a ras de mai multe ori în semn de mulţumire. După aceea, animalele au pornit la drum şi s-au făcut nevăzute în pădure.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură