Modelul Ingrid Grudke: Shen Yun reprezintă "luxul suprem"

Doamna Grudke a declarat că performanţa Shen Yun a fost fascinantă, după ce a participat la spectacolul Shen Yun Performing Arts la Opera Teatro Citi
Doamna Grudke a declarat că performanţa Shen Yun a fost fascinantă, după ce a participat la spectacolul Shen Yun Performing Arts la Opera Teatro Citi (Manuel Pascual/The Epoch Times)

Modelul argentinian din Buenos Aires, actriţa şi prezentatoarea Ingrid Grudke a fost atrasă de cultură încă din tinereţe.

Când a auzit că Shen Yun Performing Arts Internaţional Company va începe turneul său mondial în acest an în Buenos Aires, a ştiut că trebuie neapărat să vadă spectacolul.

"Este luxul suprem. Sunt cu adevărat uimită de excelenţa spectacolului... deoarece cred că din momentul în care stai acolo îţi transmite acea seninătate, acea armonie", a declarat aceasta, după performanţa de marţi seară, de la Teatro Ópera Citi.

Doamna Grudke a susţinut că spectacolul a fost fascinant, mai ales sincronizarea dansatorilor cu orchestra şi fundalul digital.

"Totul este perfect. Pentru a coordona aceste trei lucruri, este un pic dificil şi cu atât mai mult când sunt atât de mulţi artişti, pentru că am înţeles că sunt aproape 80 de artişti. În aceste condiţii să combină totul atât de perfect încât nu poţi vedea nici o greşeală. Sunt foarte surprinsă şi uimită să văd atât de multă excelenţă", a continuat aceasta.

Ca model, doamna Grudke este obişnuită să vadă haine frumoase. Referitor la costumele artiştilor de la Shen Yun, aceasta a precizat: "Acesta este un alt capitol; consider că nimic nu este ne la locul lui. Nici nu se pot vedea cusăturile. Nu le poţi vedea. Momentan nu sunt detalii privind croiala. Ţesatura, în principal ţesatura, fie că este vorba de mătase, nu ştiu eu exact ce este, dar totul este perfect".

Aceasta a apreciat, de asemenea, costumele din perspectiva culorii lor: "Culoare pentru mine înseamnă bucurie, emoţie. De asemenea, cred că utilizarea de culori înseamnă că există prietenie şi fericire în principal. Şi este ceea ce am văzut pe scenă".

Versurile cântate de tenorii de la Shen Yun, care sunt traduse pe fundalurile digitale, au făcut-o să se gândească la bucuriile vieţii şi la aprecierea altora, a remarcat acesta.

"Pentru a schimba omenirea, pentru a ne respecta mai mult între noi, chiar dacă gândim cu totul diferit unul de celălalt ... şi chiar mai mult, dacă putem să ne preţuim reciproc în esenţa noastră", a adăugat aceasta.

Controlul manifestat de dansatorii de la Shen Yun, atât al bărbaţilor, cât şi al femeilor, a impresionat-o de asemenea.

"Cred că este în principal respectul faţă de profesia lor, faţă de dans şi ating excelenţa cu o mare disciplină de sine. Se observă disciplina de sine aici, disciplina de sine mai presus de toate", a precizat aceasta.

Doamna Grudke a afirmat că le va spune prietenilor şi familiei sale să vină să se bucure de Shen Yun şi, de asemenea, va scrie despre performanţă pe site-ul său.

Raportarea a fost realizată de NTD Television şi Matheson Sarah.

Shen Yun are sediul la New York şi este compus din trei companii care merg în turneu mondial în fiecare an având misiunea de a revigora 5.000 de ani de cultură tradiţională chineză. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este un sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură