Mitingul contra statului paralel. Firea a băgat filialele de sector în şedinţă (surse Digi24)

Dorite de pesedişti precum Codrin Ştefănescu şi Liviu Pleşoianu, mitingurile contra aşa-zisului "stat paralel" care nu lasă PSD-ul să guverneze nu întrunesc adeziunea tuturor liderilor de partid, nici măcar în Bucureşti, unde liderii filialelor de sector s-ar teme de violenţe. Aşadar, Firea i-a băgat astăzi în şedinţă.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Gabriela Firea a convocat, marţi, o şedinţă de urgenţă cu filialele de sector pentru a discuta despre organizarea mitingului PSD din Capitală, relatează digi24.ro. Discuţiile ar avea loc în condiţiile în care decizia social-democraţilor de a organiza mitinguri la sfârşitul săptămânii a divizat partidul, unii lideri locali nefiind de acord cu ideea. Probleme ar fi şi la Bucureşti, unde filialele de sector ale partidului n-ar sprijini ideea, arată sursa citată.

Potrivit digi24, doar 10 organizaţii PSD din ţară s-au declarat pregătite să convoace susţinătorii, în orice condiţii, motiv pentru care discuţiile pe această temă au avut loc ieri toată ziua şi continuă şi azi.

Până acum, cert este doar mitingul de la Craiova, unde Claudiu Manda a anunţat că aşteaptă circa 30.000 de susţinători.

La Bucureşti, Gabriela Firea, şefa organizaţiei PSD pe Capitală, a anunţat organizarea unui miting sâmbătă, simultan cu cel din Craiova, dar liderii filialelor de sector ale PSD nu sprijină ideea, fiindu-le teamă de o degenerare a manifestaţiilor în violenţe. Tocmai de aceea, locul de desfăşurare a mitingului nu a fost stabilit. Urmează să aibă loc o discuţie în acest sens între Liviu Dragnea şi Gabriela Firea, arată Digi.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne