Mitică Dragomir, după scandalul cu Ceauşescu: "Pentru mine e marketing. Dau cu pumnul ca Jackie Chan"

Mitică Dragomir (st), alături de Gabriela Firea, Petre Roman şi alţi social-democraţi
Mitică Dragomir (st), alături de Gabriela Firea, Petre Roman şi alţi social-democraţi (Screenshot)

Fostul preşedinte al LPF Mitică Dragomir, personaj pus de Gabriela Firea pe lista pentru Consilul General al Capitalei deşi e condamnat la închisoare, a declarat la ProSport Live că scandalul cu Marian Moroşanu, zis Ceauşescu, pe care Dragomir a încercat să-l lovească după ce a fost insultat, este marketing curat pentru el.

"Nici dacă îl plăteam pe nenorocitul ăsta, săracu', că e bolnav, dacă îl plăteam, nu putea să îmi facă atâta publicitate, atât marketing. Îţi dai seama ce urmează de acum înainte în televiziuni, eu sunt o persoană publică, o treabă ca asta se transformă într-un bulgăre de zăpadă, eu sunt un om deştept, nu sunt un om prost să nu văd că un eveniment din ăsta poate să o ajute pe Gabriela Firea, pentru că vede toată lumea că 'uite domnule, ăştia angajează nebuni'", a declarat Dragomir, la Pro Sport.

Candidatul la Consilul General a mai susţinut că el nu merge niciunde decât însoţit de bodyguarzi iar dacă treaba cu Ceauşescu se îngroşa, aceştia l-ar fi snopit pe Ceauşescu şi el n-ar fi trebuit să participe.

"Domnule, pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. (...) Totul este calculat la mine. Aveam o maşină cu încă patru bodyguarzi în faţă, dacă mă enervam, ieşeau ăia de îl snopeau. Dar l-am lăsat să mă jignească şi m-am gândit în felul următor: domnule, dacă eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine, domne? El a alergat pe preşedintele CCR-ului, pe nu ştiu mai cine, păi, eu fug din calea nebunilor? Eu trebuie să liniştesc nebunii. Şi am transformat tot scandalul ăsta într-un marketing favorabil mie, pentru că l-am lăsat să mă jignească întâi. A, dacă nu zicea nimic, nici eu nu ziceam nimic, dar am gândit că pot să transform o acţiune din asta a unui nebun, într-o problemă de marketing pentru mine".

Când moderatorul a susţinut că ceea ce a făcut Marian Ceauşescu este incitare la violenţă: "Tinerii văd şi zic: 'hai să mergem după ăla, după ăla'", Dragomir a ţinut să puncteze că dacă era neapărat nevoie, coborau bodyguarzii lui, că el nu pleacă fără ei de acasă.

"E o poveste (bodyguardul care îl ţinea pe Dragomir să nu îl lovească pe Ceauşescu n.r.), dar nu poţi nici să laşi prostul să te lovească sau să te jignească aşa fără să răspunzi. Eu nu sunt genul de om dacă tu îmi dai o palmă să întorc şi obrazul celălalt. Nu, nene, te snopesc şi eu!

Chiar mă bucur! Nici dacă îl plăteam pe nenorocitul ăsta, săracu, că e bolnav, dacă îl plăteam, nu putea să îmi facă atâta publicitate, atât marketing. Îţi dai seama ce urmează de acum înainte în televiziuni, eu sunt o persoană publică, o treabă că asta se transformă într-un bulgăre de zăpadă, eu sunt un om deştept, nu sunt un om prost să nu văd că un eveniment din asta poate să o ajute pe Gabriela Firea, pentru că vede toată lumea că 'uite domnule, ăştia angajează nebuni'."

Întrebat dacă ştie să dea cu pumnul, Dragomir a răspuns: "Vai de capul meu! Să nu uitaţi că prima dată am fost învăţat să bat! Dau cu pumnul ca Jackie Chan".

"La mine e greu să se apropie, dacă era ceva grav, se transforma în altceva, dar nu participam eu", a concluzionat Dragomir, pe fundalul râsului onctuos al moderatorului.

Reamintim că Mitică Dragomir, candidat pe listele PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a încercat să îl lovească pe cunoscutul protestatar Marian Ceauşescu, după ce acesta l-a acuzat, în plină stradă, că este o “jigodie”, un hoţ, o slugă şi o “fosilă comunistă” care a distrus Craiova şi va distruge şi Bucureştiul.

În timpul disputei, care a avut loc la ieşirea lui Dragomir de la postul de televiziune B1 TV, acesta a încercat de câteva ori să îl lovească cu mâinile şi picioarele pe Marian Ceauşescu (pe numele său real Marian Tivilic Moroşanu), fiind oprit de bodyguardul său de fiecare dată.

Reamintim că Dumitru Dragomir, cunoscut şi sub numele de “Corleone” sau “Mitică de la Ligă”, a fost deputat PRM şi are multiple condamnări cu închisoarea, inclusiv pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, când a fost pedepsit cu şapte luni de puşcărie pentru jocuri ilegale de noroc.

În ianuarie 2019, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare, însă decizia nu a fost definitivă şi a putut fi atacată.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video cu confruntarea între Ceauşescu şi Dragomir postat pe pagina de Facebook a publicaţiei Podul.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne