Misterul prin care un bebeluş scapă din camera sa (video)

O cameră de luat vederi ascunsă dezvăluie cum reuşeşte un bebeluş să scape din camera sa.
Chris şi Nina Cardinal, părinţii fetiţei de 15 luni pe nume Chloe
Chris şi Nina Cardinal, părinţii fetiţei de 15 luni pe nume Chloe (Print screen YouTube)

Chris şi Nina Cardinal, părinţii unei fetiţe de 15 luni pe nume Chloe, au descoperit cu ajutorul unei camere video ascunsă cum fiica lor reuşea să scape din camera sa. Cuplul se trezea în mod repetat cu micuţa Chloe pe hol şi nu înţelegea cum putea să deschidă uşa din moment ce avea mai puţin de un metru înălţime.

Imaginile unei camere de luat vederi situată în interiorul camerei au arătat cum Chloe se bucucra de colaborarea a doua personaje: Colby şi Bleu, cei doi câini golden retriever ai casei. Câinii acestei familii din Phoenix, Statele Unite, intrau la prima oră de dimineaţă în camera micuţei în căutarea micului dejun şi o trezeau lingând-o, sărind în pătuţul ei şi, bineînţeles, lăsând uşa deschisă. O colaborare perfectă.

Un clip video într-adevăr amuzant.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style