Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an şi jumătate n-a trecut pe la serviciu! [investigaţie]

Miron Cozma este angajat fictiv la compania de apă a primarului din Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.
Miron Cozma
Miron Cozma (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Mineriada bugetară: Miron Cozma e angajat fictiv la compania de apă a primarului Florentin Pandele, unde şefă a Consiliului de Administraţie a fost prefectul Speranţa Cliseru, cea care a dat ordinul intervenţiei violente împotriva protestatarilor din Piaţa Victoriei, dezvăluie Libertatea, într-o investigaţie semnată de Mirela Neag şi Cătălin Tolontan.

Publicaţia citată e în posesia mai multor documente care atestă că fostul lider al minerilor care i-au bătut pe bucureşteni este angajat de firma Euro Apavol, companie publică iniţiată de primarul Florentin Pandele.

"Cozma n-a venit nici o zi la serviciu într-un an şi jumătate!", atestă oameni din Primăria Voluntari.

Miron Cozma l-a susţinut în campania electorală pe Florentin Pandele.

"Din 240 de angajaţi Euro Apavol, cam 180 vin la muncă, restul sunt pile, precum Miron Cozma", sună mărturiile oamenilor din interior pentru Libertatea.

Aici au fost angajaţi fictiv, o vreme, şi fotbaliştii de la echipa din Voluntari.

La aceeaşi companie, Euro Apavol, şefă a Consiliului de Administraţie a fost Speranţa Cliseru, mâna dreaptă a lui Pandele.

După victoria Gabrielei Firea, Cliseru s-a transferat la Primăria Bucureşti, iar apoi a ajuns prefect al Capitalei.

Din această funcţie, ea a dat ordinul evacuării Pieţei Victoriei, aşa cum, pe vremea lui Miron Cozma, s-a ordonat curăţarea Pieţei Universităţii!

Pentru a citi mai mult pe acest subiect intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne