Mircea Geoană: "Fiecare zi care trece cu Victor Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru PSD"

Victor Ponta şi Mircea Geoană
Victor Ponta şi Mircea Geoană (Epoch Times România)

"Fiecare zi care trece cu Victor Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru Partidul Social Democrat", a afirmat miercuri seara Mircea Geoană, recent exclus din PSD.

Invitat la B1 TV, senatorul, până nu demult deţinător al funcţie de Înalt Reprezentant al Primului Ministru, şi-a reiterat ideea că Victor Ponta nu ar trebui să se agaţe de funcţia de premier şi nici de cea de lider al PSD:

”Ceea ce cred că este în acest moment o uriaşă problemă şi pentru ţară şi pentru PSD este această agăţarea a lui Victor Ponta de funcţia de prim-ministru şi de cea de preşedinte de partid. Pentru că în clipa de faţă, fiecare zi care trece cu Victor Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru Partidul Social Democrat”, a declarat senatorul.

”În circumstanţele actuale, actuala majoritate, în frunte cu PSD-ul pot să dea României un guvern cu un alt premier.”, a mai spus fostul social-democrat, arătând că, în prezent, premierul este "ţinta piept" numărul unu în această ţară, nivelul de antipatie la adresa acestuia fiind foarte mare.

Cât despre excluderea sa din PSD, Geoană a susţinut că nu a înţeles motivele care au stat la baza acestei decizii:

”Nu înţeleg nici astăzi motivele pentru excluderea mea. Nu este niciun fel de motiv, am fost ireproşabil în această campanie. M-am oferit să ajut, nu am fost folosit pe cât m-am oferit eu să ajut în această campanie. Deci, zero motive autentice pentru un astfel de gest.” a afirmat senatorul.

Reamintim că Geoană a fost exclus din PSD la prima şedinţă CExN a partidului de după eşecul premierului în alegeri. Alături de el au fost epuraţi din partid Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, şi Dan Şova.

Anterior şedinţei, Geoană îl criticase pe premier pentru vacanţa post-alegeri petrecută în Dubai, alături de afaceristul-deputat-membru in comisa parlamentara de control SRI, Sebastian Ghiţă

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne