Mircea Geoană: Dacă vor să dea jos Guvernul, să o facă, dar să termine cu această formă de ipocrizie

Mircea Geoană le recomandă politicienilor care vehiculează varianta debarcării guvernului Cioloş înainte de alegerile parlamentare să termine cu ipocrizia.
Mircea Geoană
Mircea Geoană (Epoch Times România)

Dacă vrea să scape de şantajul marilor partide, Guvernul Cioloş trebuie să îşi asume răspunderea în Parlament pe o strategie coerentă pentru Sănătate, este de părere preşedintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană.

"Pentru a nu mai sta la mâna lui Dragnea şi a celor din PNL, recomandarea noastră este ca Guvernul să îşi asume răspunderea în Parlament pe o strategie coerentă pentru Sănătate. Dacă partidele tradiţionale care au parlamentari numeroşi vor dori să contribuie constructiv, guvernul politic din toamnă va fi obligat să continue elementele strategice ale acestui plan de redresare a sistemului de Sănătate.

Dacă vor să dea jos Guvernul, să o facă şi să iasă din această formă de ipocrizie şi de ambiguitate în care nici nu susţin guvernul, dar nici nu îl lasă să trăiască.

Nu sunt dispus să îmi bat joc de şase luni de zile din viaţa acestei ţări şi din viaţa pacienţilor acestei ţări doar pentru că unii sunt în campanie şi vor să facă jocuri politice. Nu mă interesează că e tehnocrat sau politic guvernul. Vreau rezultate acum. Nu vreau să mă trezesc în toamnă cu un nou guvern politic care să spună: greaua moştenire", a declarat Mircea Geoană, citat de stiripesurse.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne