Mircea Diaconu: Ţinta mea nu este să ajung preşedinte

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu (Epoch Times România)

Mircea Diaconu, candidatul la preşedinţie sprijinit de Pro România şi ALDE, a declarat joi, la Botoşani, că ţelul său nu este să ajungă preşedinte al României, ci să ofere electoratului şansa de a cunoaşte un alt mod de abordare a politicii, informează Agerpres.

„Ţinta mea este nu să ajung preşedinte. Ţinta mea e să mă fac înţeles, să mă exprim cât pot de bine şi de clar pe temele astea care poate intră în mintea oamenilor şi altădată o să aleagă altfel, o să gândească altceva, să aştepte altceva de la oamenii politici. O consecinţă a puterii mele de convingere poate fi să ajung eu preşedinte, dar nu e o ţintă în sine”, a afirmat Diaconu.

În alocuţiunea sa, fostul actor a acuzat influenţa serviciilor secrete de-a lungul anilor asupra desemnării şefilor de Stat ai României, şi a afirmat că nu îi este teamă în această privinţă. În opinia sa, serviciile secrete sunt necesare dar “trebuie să stea pe craca lor”.

„Ce să îmi facă? Să îmi oprească maşina pe drum sau ce să îmi facă? Maşina mea merge, rezistă. Mă refer la Aro al meu, care nu se opreşte niciodată. Şi când merge în trei tot merge. Dar nu e vorba despre asta. Serviciile sunt extrem de necesare, dar trebuie să stea pe craca lor şi scrie foarte clar în lege”, a adăugat Mircea Diaconu.

Reamintim că Mircea Diaconu, actorul sprijinit de Pro România şi parte din ALDE în cursa pentru Cotroceni, pare să ducă mai departe mesajul lui Liviu Dragnea, acesta invocând, ca mesaj al campaniei sale electorale, lupta cu statul paralel.

Dacă Diaconu nu va intra în turul doi după ce îşi va fi proliferat mesajul pe toate canalele de comunicare ce i se pun la dispoziţie în campanie, voturile obţinute de el vor putea fi folosite ca monedă de schimb în negocieri de către partidele care l-au susţinut.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne