Mircea Badea, făcut din nou KO de "motociclistul" Emi. Incidentul a devenit VIRAL pe reţelele de socializare

Mircea Badea, făcut KO
Mircea Badea, făcut KO

Cunoscutul prezentator al Antenei 3, Mircea Badea, s-a bătut din nou, într-un meci demonstrativ de kick-boxing, cu "motociclistul" Teodor "Tedi" Emi, de la care o mai "încasase" în trecut.

Meciul, care a avut loc într-un mall din Capitală, a durat doar câteva secunde. Mircea Badea a fost făcut KO.

În 2014, cei doi s-au mai luptat o dată, cu acelaşi deznodământ. Motivul? "Tedi" - campion la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai - s-a supărat că a fost jignit de Mircea Badea şi l-a invitat pe realizatorul TV să intre cu el în ring şi să tranşeze problema.

Reacţia lui Mircea Badea după meci, via Facebook

"Să spui despre ăsta că e 'motociclist', când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are, e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru ca şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Să spui cum 'am fost leşinat minute bune' este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste. N-am făcut deloc caz de meciul asta înainte, n-o să fac nici după", a scris Mircea Badea, postând poza de mai jos.

foto
foto (Mircea Badea / Facebook)

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne