Ministrul Transporturilor, mesaj dur pentru şefii de instituţii care "nu sunt confortabili" cu Guvernul

Lucian Bode
Lucian Bode (Epoch Times România)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, le-a transmis un mesaj, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, şefilor de instituţii care se simt neconfortabil cu politicile Guvernului Orban.

"Sigur că pot fi, şi nu e de condamnat, reprezentanţi ai unor instituţii care nu sunt confortabili cu politicile publice ale Guvernului Ludovic Orban. Vă spun foarte limpede şi cu prietenie, le recomand să facă un pas în lateral. Acesta este mesajul guvernului Ludovic Orban, acestea sunt politicile asumate în faţa Parlamentului şi aceasta este direcţia în care noi vrem să mergem", a declarat Bode, la instalarea prefectului judeţului Satu Mare, citat de Agerpres.

Şeful Transporturilor a subliniat că prefectul are obligaţia de a implementa programul de guvernare la nivel local.

"Sunteţi obligat să asiguraţi implementarea programului de guvernare la nivel local. Aveţi toate prerogativele Constituţionale să faceţi acest lucru. Aveţi aparatul Instituţiei Prefectului care trebuie să servească interesul cetăţenilor, vă recomand să lucraţi împreună cu instituţiile deconcentrate la creşterea calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor şi companiilor. Apropo de acest lucru, sigur în ultima perioadă au avut loc majorări de salarii în aparatul public.Vă rog să vă gândiţi în fiecare moment şi să ne gândim cu toţii pentru că suntem în serviciul public, suntem plătiţi din bani publici, dacă nivelul serviciilor oferite cetăţenilor a crescut direct proporţional cu nivelul veniturilor din ultimii ani", a precizat Lucian Bode.