Ministrul Transporturilor ia presa "în balon". Răspunsuri în doi peri la întrebări

Întrebările presei despre proiecte importante de infrastructură au fost "onorate" de ministrul Transporturilor cu răspunsuri ironice.
Centura Bucureştiului, trafic auto
Centura Bucureştiului, trafic auto (Epoch Times România)

Întrebat de jurnalişti despre diverse proiecte de infrastructură, ministrul Transporturilor le-a răspuns ironic acestora, relatează Hotnews.

Redăm dialogul lui Şova cu presa, potrivit sursei citate.

Jurnalist: Când vom putea circula pe Centura Sud (proiect vital, pe cel mai aglomerat drum din ţară, ignorat ani la rândul de autorităţi) la două benzi?
Lucian Şova: Când va fi gata.

Despre sectorul A1-DN7 al Centurii Nord, deschis traficului la câte două benzi pe sens încă din august anul trecut, dar încă neterminat. Proiectul pentru modernizarea şi lărgirea la patru benzi a 9 km din centura Capitalei între A1 şi DN7 au început în 2013.

Jurnalist: Este o situaţie foarte ciudată, între DN7 şi A1 (sector pe Centura Nord, deschis traficului din august 207 dar încă neterminat). A fost dat în exploatare şi totuşi acum este încă şantier. S-a întâmplat pe vremea ministrului Cuc. Cum explicaţi această situaţie?
Lucian Şova: Dacă este şantier înseamnă că încă se lucrează.

De asemenea, întrebat pe ce autostrăzi se va deschide traficul în acest an, Şova a răspuns: "Vom circula pe autostrăzile care vor fi recepţionate".