Ministrul Răzvan Cuc, audiat la DNA în calitate de martor

Razvan Cuc
Razvan Cuc (Epoch Times România)

UPDATE. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a confirmat că a fost audiat în calitate de martor de procurorii DNA.

„Am fost într-adevăr citat în cursul săptămânii trecute să mă prezint astăzi de dimineaţă (luni - n.r.) la Direcţia Naţională Anticorupţie. M-am prezentat şi mă voi prezenta de fiecare dată când voi fi solicitat. Am fost solicitat în calitate de martor, m-am dus dimineaţa, nu noaptea însoţit de SPP-işti sau ziua cu eşarfe pe cap. M-am dus, mă voi duce tot timpul de câte ori voi fi citat. E vorba de un dosar care a fost deschis în cursul acestui an pentru perioada în care eram secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Mai multe detalii nu vă pot oferi fiindcă este o anchetă în curs”, a precizat Răzvan Cuc, citat de Digi24.

Ministrului susţine că ar fi vorba de nişte denunţuri „făcute de anumite persoane”, dar nu a dorit să intre în detalii.

„Am intrat în calitate de martor, am ieşit în calitate de martor. Am dat declaraţii”, a adăugat Cuc.

Întrebat dacă acuzaţiile îl vizau şi pe el, demnitarul a replicat: „Din moment ce am fost şi eu automat mă vizau şi pe mine. Dar am dat declaraţii în acest sens”.

***

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a prezentat luni, la sediul DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor, informează Mediafax.

Până la ora la care a fost transmis comunicatul, procurorii nu au dat niciun detaliu despre dosarul în cadrul căruia s-au desfăşurat audierile.

Contactat de publicaţia citată, Răzvan Cuc nu a răspuns pentru a oferi informaţii privind prezenţa sa de astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne