Ministrul german al Sănătăţii, vaccinat cu patru doze, a fost testat pozitiv pentru COVID

Karl Lauterbach
Karl Lauterbach (Sean Gallup / Getty Images)

Ministrul german al sănătăţii, Karl Lauterbach, care este cvadruplu vaccinat şi un susţinător puternic al măştilor de faţă, a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Ministerul german al Sănătăţii a precizat într-o declaraţie că Lauterbach prezintă simptome uşoare şi că în prezent lucrează din autoizolare la domiciliu.

"Lauterbach, în vârstă de 59 de ani şi membru al partidului social-democrat, a primit patru doze de vaccin COVID", relatează Deutsche Welle.

100% sigur şi eficient!

Ministerul a reacţionat afirmând că faptul că Lauterbach a fost infectat "arată că, în cazul variantei Omicron foarte contagioase, infecţia nu poate fi complet exclusă, chiar şi cu precauţie extremă".

Sau, cu alte cuvinte, vaccinul este complet inutil pentru a opri răspândirea virusului, care acum s-a slăbit şi a devenit mai puţin supărător decât o banală răceală, dar faceţi-vă oricum vaccinul de rapel pentru că Pfizer are marje de profit de atins.

Acum aşteptăm declaraţia obligatorie a lui Lauterbach care să reacţioneze la diagnosticul său de COVID mulţumind pentru eficacitatea vaccinului.

Aşa cum am subliniat anterior, în ciuda faptului că mai sunt câteva luni până la iarnă, Germania a anunţat deja că va reintroduce oricum restricţiile COVID.

Testele COVID negative vor fi necesare pentru a intra în spitale sau în centre de îngrijire, iar măştile de faţă, în ciuda faptului că nu există nicio dovadă că acestea funcţionează, vor fi obligatorii în trenurile şi avioanele de cursă lungă.

Anul trecut, redactorul-şef al principalului ziar german Bild şi-a cerut scuze pentru acoperirea de către publicaţia de ştiri a subiectului COVID bazată pe frică, în special faţă de copiii cărora li s-a spus "că îşi vor ucide bunica".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe