Ministrul Economiei: Guvernul nu renunţă la ordonanţa care modifică Codul fiscal

În ciuda nemulţumirilor provocate, Guvernul nu are de gând să renunţe la ordonanţa simplă prin care a impus pentru contractele part-time acelaşi nivel al CAS şi CASS ca pentru salariul minim pe economie, susţine ministrul Economiei, Mihai Fifor.
Mihai Fifor
Mihai Fifor (Facebook)

Guvernul nu va reveni asupra ordonanţei care prevede modificarea Codului Fiscal în sensul supraimpozitării contractelor de muncă part-time, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, ministrul PSD al Economiei, Mihai Fifor.

Întrebat cum comentează poziţia PNL faţă de aceste noi măsuri, Mihai Fifor a evitat, potrivit Agerpres, un răspuns direct precizând că nu îl interesează foarte tare ce fac liderii opoziţiei, care "se plictisesc foarte tare în vacanţă".

Ministrul a subliniat că partidul pe care îl reprezintă are un program de guvernare pe care îl aplică "punct cu punct", lucru care "se vede, se simte în buzunarul românilor".

La insistenţele jurnaliştilor care au reformulat întrebarea, Mihai Fifor a replicat: "Răspunsul este că nu".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne