Ministrul Afacerilor Interne din R. Moldova, reinfectat cu Covid-19

Pavel Voicu, ministrul de Interne de la Chişinău
Pavel Voicu, ministrul de Interne de la Chişinău (gov.md)

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Pavel Voicu, a fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Potrivit unei postări pe pagina sa de socializare, în prezent, oficialul este internat în spital, în Secţia de reanimare unde urmează tratamentul împotriva infecţiei.

„În legătură cu informaţiile publicate pe reţelele de socializare, în legătură cu starea mea de sănătate vin cu o precizare pentru a nu lăsa loc de unele interpretări. În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate care a provocat brusc slăbirea imunităţii, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în faţa infecţiei cu Covid-19.

Săptămâna trecută, după efectuarea testului am fost confirmat pozitiv la coronavirus. La moment sunt internat în spital, în Secţia de reanimare şi urmez tratamentul. Starea sănătăţii mele s-a îmbunătăţit şi sper că în timpul apropiat voi reveni la muncă. Aveţi grijă de sănătatea Dumneavoastră şi protejaţi-vă, respectând toate măsurile necesare”, se arată în postarea pe Facebook a ministrului.

Amintim că Pavel Voicu a fost testat pozitiv la virusul Wuhan, care provoacă boala Covid-19, la începutul lunii mai. „Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătăţii este satisfăcătoare”, anunţa atunci oficialul de la Chişinău.

Precizăm că din actualul cabinet de miniştri, condus de Ion Chicu, au mai fost testaţi pozitiv la noul coronavirus: vicepremierul pentru Reintegrare Crisitina Lesnic, ministrul Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu şi ministrul Justiţiei, Fadei Nagacevschi, Voicu fiind singurul ministru care s-a reinfectat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe