Mihai Tudose, probleme cu CV-ul: A predat dar de fapt n-a predat la Academia SRI

Nu doar cu doctoratul are probleme Mihai Tudose, posibilul viitor premier al României, ci şi cu CV-ul.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Obiectiv Vocea Brailei)

Biroul de Presă al Academiei Naţionale de Informaţii a SRI comunică, într-un răspuns oficial, că Mihai Tudose nu a fost încadrat şi nu a predat niciodată aici, ceea ce contrazice informaţia din CV-ul oficial al premierului desemnat, potrivit căreia el ar fi fost lector şi apoi conferenţiar universitar la această instituţie, dezvăluie pressone.ro.

În plus, din declaraţia de avere pe care Mihai Tudose a dat-o publicităţii anul trecut a "dispărut" un autoturism Mercedes.

În seara zilei de 27 iunie, premierul desemnat Mihai Tudose a comentat, într-un răspuns adresat site-ului stiripesurse, informaţia potrivit căreia nu ar fi predat la Academia Naţională de Informaţii a SRI:

"Da! E corect ce spune Academia. Am luat titlul în vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Între timp, am intrat în guvern în decembrie 2014 şi nu am mai mers să predau fiindcă am considerat că nu le pot face pe ambele în acelaşi timp. Nu aveam timpul fizic necesar. Tocmai de aceea nu se regăseşte la venituri nici un leu de acolo şi nici un contract de muncă. Conform uzanţelor universitare, dacă nu te prezinţi la post după ce începe semestru, se disponibilizează postul. Sunt acuzat că nu am vrut să fac două lucruri prost. Nu m-am dus să am o sursă de venituri suplimentară, rămânând dedicat muncii de la minister."

Răspunsul său nu lămureşte faptul că, în CV-ul publicat pe site-ul Camerei, Tudose a susţinut că ar fi fost lector, respectiv conferenţiar la Academia Naţională de Informaţii, dar nu în 2014 sau în 2015, ci în 2011, respectiv 2013.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne