Mihai Secară: Oprişan, motorul revoluţiei aleşilor locali împotriva DNA, cel mai mare baron roşu din ţară

Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

După ce acum câteva zile Marian Oprişan sărea la gâtul premierului Victor Ponta, sau chiar la piciorul cel beteag, astăzi vedem un premier care se gudură pe lângă penalul-şef din Vrancea, a declarat, miercuri, deputat PNL Florin Mihail Secară.

"Felicitări lui Marian Oprişan şi colegilor care conduc Consiliile Judeţene în baza votului dat de români în 2012! Şi ei şi primarii trebuie să îşi facă datoria faţă de cetăţeni şi să reziste la cel mai grav şi brutal atac împotriva aleşilor locali din istoria democratică a României", scrie, pe Facebook, premierul Victor Ponta după ce Oprişan a fost reales în funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România.

În replică, deputatul PNL de Vrancea, Mihai Secară, a acuzat că Marian Oprişan, "motorul revoluţiei aleşilor locali împotriva DNA", este cel mai mare "baron roşu" din istoria ţării.

"Asaltat pe toate flancurile de DNA, premierul Victor Ponta se foloseşte de cel mai mare baron roşu din istoria României, Marian Oprişan, pentru a porni o revoluţie a aleşilor locali împotriva anticorupţiei. După ce a câştigat în primă instanţă în faţa DNA în celebrul Dosar Căprioara (este vorba de un proces care a durat aproape nouă ani), preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea pare să fie eroul PSD, un adevărat simbol al îngenuncherii DNA.

Oprişan este, de asemenea, cel mai reprezentativ artist al generaţiei sale şi al PSD atunci când vine vorba de sărăcirea populaţiei şi îmbogăţirea personală, fără urmări penale. Felicitându-l pe Marian Oprişan cu prilejul realegerii acestuia în funcţia de preşedinte al UNCJR, Victor Ponta îi îndeamnă pe preşedinţii de consilii judeţene şi pe primari "să reziste la cel mai grav şi brutal atac împotriva aleşilor locali din istoria democratică a României", a precizat Mihai Secară.

Mesajul premierului arată, în opinia deputatului PNL, panica ce l-a cuprins pe premierul Ponta în perspectiva reîntoarcerii în ţară şi la DNA, cu atât mai mult cu cât rude apropiate, prieteni şi sponsori ai săi sunt şi ei sub lupa procurorilor anticorupţie.

"Preşedintele PSD a sesizat potenţialul lui Oprişan şi încearcă sa îl folosească pe acesta ca pe un motor al revoluţiei împotriva DNA. După ce a eşuat în demersurile întreprinse în Parlament pentru demolarea DNA, Victor Ponta recurge cu disperare la o ultimă strategie de "marţea neagră" a aleşilor locali", a concluzionat Mihai Secară.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne