Mihai Răzvan Ungureanu doreşte o întâlnire televizată cu toţi candidaţii dreptei la prezidenţiale

Grupul de Dialog Social (GDS), dezbatere pe tema, ” Influenţa PPE în  România, în perspectiva alegerilor europene şi prezidenţiale din 2014.  În imagine, Mihai Răzvan Ungureanu
Grupul de Dialog Social (GDS), dezbatere pe tema, ” Influenţa PPE în România, în perspectiva alegerilor europene şi prezidenţiale din 2014. În imagine, Mihai Răzvan Ungureanu (Epoch Times România)

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, care în curând va fuziona cu Partidul Democrat Liberal, a precizat, luni seară, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” de la B1 TV, că nu renunţă la intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale.

Acesta a precizat că este conştient că până în prezent cel mai bine plasat în sondaje din partea dreptei este Klaus Iohannis.

„Nu îmi pun problema unei candidaturi de vanitate. Ceea ce mă interesează este ca în toamnă candidatul dreptei să fie câştigător indiferent de numele lui”, a spus Ungureanu.

Întrebat dacă este de acord ca în selecţia candidaţilor din partea dreptei să intre şi Monica Macovei, acesta a răspuns: „Eu îmi doresc o emisiune între aceşti mulţi candidaţi de dreapta pretendenţi la prezidenţiale. Toţi candidaţii de dreapta au calităţi".

Lista candidaţilor pentru cea mai înaltă funcţie în stat cuprinde un număr tot mai mare de persoane. Până acum, cei care au declarat că vor candida sunt: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Cristian Diaconescu, Viorel Cataramă, Călin Popescu Tăriceanu, precum şi Monica Macovei şi Ioan Ghişe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne