Mihai Popşoi: Îndoctrinarea şi propaganda lasă sechele profunde în conştiinţa copiilor

Copiii nu trebuie să poarte haine militare sau să defileze în faţa „unora care se cred preşedinţi”, afirmă Mihai Popşoi, menţionând că pe Dodon nu îl preocupă sănătatea copiilor.
Igor Dodon în vizită la Cahul
Igor Dodon în vizită la Cahul (facebook.com/Dodon Igor)

E trist când cei maturi (pedagogi sau mari şefi) nu ştiu că îndoctrinarea şi propaganda lasă sechele profunde în conştiinţa copiilor cu efecte imprevizibile, consideră vicepreşedintele Parlamentului Mihai Popşoi referindu-se la poza copilului îmbrăcat în haine militare postată de Igor Dodon pe contul său de Facebook după o vizită la Cahul.

În opinia parlamentarului, copiii nu trebuie să poarte haine militare, nici să defileze în faţa „unora care se cred preşedinţi”.

Mai mult, Mihai Popşoi susţine că preşedintele Dodon în loc să organizeze sau să participe „slugarnic” la parade militare, mai bine s-ar preocupa de confortul şi sănătatea copiilor. „Copiii vor iubi patria dacă patria îi va iubi pe ei!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe