Mihaela Buzărnescu, oprită în semifinalele turneului WTA de la Birmingham (video)

Jucătoarea română a fost învinsă de cehoaica Petra Kvitova, în două seturi, scor final 6-3, 6-2.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 30 WTA) a pierdut, sâmbătă, lupta pentru calificarea în ultimul act al turneului WTA Premier “Nature Valley Classic”, turneu dotat cu premii în valoare de 936.128 de dolari, fiind învinsă în două seturi de sportiva din Cehia, Petra Kvitova cu scorul de 6-3, 6-2.

Românca, aflată la cea mai importantă semifinală a carierei, s-a înclinat după o oră şi 13 minute de joc în faţa favoritei numărul patru.

Am fi dorit ca şi de această dată - ţinând cont de victoria din turul precedent în faţa capului de serie numărul doi Elina Svitolina (Ucraina, 3-6, 2-6), Mihaela să ne surprindă frumos încă o dată cu un nou succes. Dar nu a fost aşa. Oponenta ei a fost într-una din zilele bune, planul de joc funcţionând perfect. În finală ea va primi replica tenismanei Magdalena Rybarikova (Slovacia).

Campioana noastră va primi de la organizatori pentru performanţa sa un cec în valoare de 46.345 dolari şi 185 de puncte WTA, care începând de luni o vor propulsa într-un nou maxim al carierei, locul 28 WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport