Mihaela Buzărnescu joacă excelent şi se califică în finală la Hobart

Mihaela Buzărnescu îşi etalează jocul fascinant şi se califică lejer în finala turneului de la Hobart, unde va avea un meci dificil cu Elise Mertens.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Captură foto)

Jucătoarea de 29 de ani, care a uimit prin parcursul ei excelent în anul 2017 - după accidentări reptate de-a lungul carierei -, a prestat un joc superb şi în semifinalele turneului australian WTA de la Hobart din Australia, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, calificându-se în finală.

Mihaela Buzărnescu (29 ani, locul 57 WTA) a trecut cu scorul de 6-2, 6-2 de jucătoarea ucraineană Lesia Tsurenko (locul 43 WTA), favorită numărul 5.

În finală Mihaela o va întâlni pe belgianca Elise Martens, care a învins-o pe Heather Watson în cealaltă semifinală a turneului în trei seturi cu 6-4, 1-6, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport