Mihaela Buzărnescu continuă seria victoriilor. S-a calificat în sferturi la Linz

Mihaela Buzărnescu, în vârstă de 29 de ani, a învins-o pe tânăra şi talentata croată Alja Tomljanovic, şi s-a calificat în sferturi la turneul austriac.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (ENGIE OPEN/facebook)

Într-o partidă contând pentru optimile turneului de categorie Internaţional de la Linz, Austria - dotat cu premii totale de 226.750 dolari -, Mihaela Buzărnescu (locul 105 WTA), venită din calificări, a învins-o pe Alja Tomljanovic (locul 177 WTA) cu scorul de 4-6, 7-6 (1), 6-1. Partida a durat două ore şi 18 minute.

În sferturi, Buzărnescu se va confrunta cu elveţianca Belinda Bencic (locul 228 mondial), beneficiara unui wild card, care a învins-o pe spaniola Lara Arruabarrena (locul 80 WTA)

Mihaela acumulează 60 de puncte WTA şi primeşte un premiu financiar de 4.758 de euro.

Mihaela Buzărnescu, care în decembrie anul trecut a primit titlul de "Doctor în Educaţie Fizică şi Sport" din partea UNEFS, poate fi sigură că de luni va ocupa un loc în top 100, fiind printre cele mai valoroase 100 jucătoare din lume.

La turneul de la Linz mai evoluează şi Sorana Cîrstea, care va juca în optimi cu rusoaica de 20 de ani Natalia Vihlianţeva (locul 69 WTA).

În proba de dublu, perechea Mihaela Buzărnescu / Oksana Kalaşnikova a câştigat în faţa cuplului format din Lara Arruabarrena Vecino (Spania)/Veronica Cepede Royg (Paraguay) cu scorul de 0-6, 6-4, 13-11.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport