Mihaela Buzărnescu, calificare în sferturile probei de dublu la Linz (WTA)

Românca alăuri de georgianca Oksana Kalaşnikova a câştigat în faţa cuplului format din Lara Arruabarrena Vecino (Spania)/Veronica Cepede Royg (Paraguay) cu scorul de 0-6, 6-4, 13-11.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (ENGIE OPEN/facebook)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu şi Oksana Kalaşnikova (Georgia) a acces, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce s-a impus cu scorul de 0-6, 6-4, 13-11 în faţa cuplului Lara Arruabarrena Vecino (Spania)/Veronica Cepede Royg (Paraguay). Partida a durat o oră şi 12 minute.

După un început deloc potrivit, în care Buzărnescu şi Kalaşnikova nu au făcut nimic, pierzând primul set la zero, au reintrat uşor în joc din setul doi, reuşind să şi-l adjudece cu 6-4, ca apoi să încheie cu 13-11, asigurându-şi astfel un cec de 1.468 euro şi 60 de puncte WTA.

În continuare, perechea româno-georgiană le v-a avea ca adversare pe sportivele Nicola Geuer/Anna Zaja (ambele din Germania).

Sportiva noastră s-a calificat, marţi, şi în optimile de finală la simplu, după o victorie frumoasă în faţa estoniencei Anett Kontaveit, cap de serie numărul patru, cu scorul de 7-6 (8), 6-3, urmând să dispute următorul meci în compania croatei Ajla Tomljanovic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport