Michael Jordan, desemnat cel mai bun baschetbalist din toate timpurile

Fostul star al ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) a fost ales cel mai bun jucător din toate timpurile, acesta fiind câştigătorul unui sondaj la care au luat parte 127 de jucători, şi care a fost publicat pe site-ul The Athletic, transmite AFP.
Fostul super-star al NBA, Michael Jordan.
Fostul super-star al NBA, Michael Jordan. (Getty Images)

Michael Jordan a făcut parte, alături de alţi baschetbalişti consacraţi, dintr-un sondaj la care au participat 127 de jucători din NBA şi care au avut sarcina să decidă la cine merge titlul de cel mai bun baschetbalist al tuturor timpurilor.

Astfel, potrivit site-ului sportiv 'The Athletic', 73% din sufragii au mers către Jordan, pe locul doi s-a clasat Lebron James (11,9%), iar al treilea a fost Kobe Bryant (10,6%).

În cadrul aceluiaşi sondaj, favorit pentru titlul de MVP în acest sezon a ieşit James Harden (Houston Rockets) cu 44,3% din voturi, urmat de Giannis Antetokounmpo (Milwaukee, 38,9%), respectiv Paul George (Oklahoma City, 12,7%).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport