Miami Open. Marius Copil şi-a aflat adversarul din primul tur

Tenismanul român se va duela în prima manşă a tabloului de simplu al turneului ATP Masters 1000 “Miami Open presented by Itaú”, cu kazahul Mihail Kukuşkin.
Jucătorul român de tenis Marius Copil.
Jucătorul român de tenis Marius Copil. (Captură foto)

Jucătorul român de tenis Marius Copil (27 ani, 84 ATP) îl va avea ca adversar în manşa inaugurală a turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Miami (Florida), în urma tragerii la sorţi de marţi, pe kazahul Mihail Kukuşkin (30 ani, 83 ATP).

Cei doi campioni care vor debuta mâine pe primul sfert de tablou - cel al capului de serie numărul 1, Roger Federer (Elveţia), vor sta faţă în faţa pentru a patra oară, Copil având acum şansa să egaleze situaţia în duelurile directe, adversarul său având un avantaj minim de un meci câştigat, 2-1.

Sportivul kazah s-a impus prima dată în 2013, în primul tur al turneului de la Mons Challenger, scor 7-5, 7-5 şi a doua oară în 2015 la Brisbane, tot în prima manşă, scor 6-4, 4-6, 6-4. Arădeanul a reuşit să reducă din diferenţă abia în 2017 în penultimul act al turneului challenger de la Bratislava, Kukuşkin abandonând atunci la scorul de 6-3, 3-0 pentru român.

Copil va trebui să fie miercuri într-o formă bună, Mihail Kukuşkin venind la această competiţiei cu moralul bun în urma titlului cucerit săptămâna trecută la ATP Challenger 150k Irving (Texas).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport