"Mi se pare o neobrăzare!" - Orban, după ce Firea i-a cerut 677 de milioane de lei din fondul de rezervă

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, vineri, la debutul şedinţei de guvern, primarului general Gabriela Firea că nu va da curs solicitării înaintate de Primăria Capitalei privind alocarea a nu mai puţin de 677 de milioane de lei din fondul de rezervă.

"Nu vreau să văd pe lista pe care o veţi înainta, anexa pe care o veţi înainta la hotărârea de Guvern, nicio primărie care a primit bani din alocările acordate de Guvernul PSD din suma de un miliard patru sute de milioane sau din alte sume. Dacă vine vreo primărie cu cerere de bani după ce a primit bani din fondul de rezervă, evident nu voi accepta alocarea niciunei sume de bani. Să vă uitaţi pe, să le spun ”deştepţii” care au contracte pe fantomaticul Fond de Dezvoltare şi Investiţii. Şi acolo trebuie operată o extragere din anexă a celor care au fost primii la şmecheria pusă la cale cu Fondul de Dezvoltare şi Investiţii", a declarat Orban, citat de Adevărul.

Ministrul Dezvoltării i-a transmis şefului Guvernului că există o cerere din partea Primăriei Bucureşti pentru alocarea sumei de 677 de milioane de lei.

"Primăria Bucureşti a beneficiat de alocare din Fondul de Rezervă al Guvernului de 100 de milioane şi mi se pare o neobrăzare să mai formuleze o cerere de 677? Adică vrea să plătim noi factura pentru companii de nababi înfiinţate de Firea. Nu acceptăm aşa ceva", a replicat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne