Metrorex va investi peste 6 milioane lei pentru servicii de întreţinere şi reparaţii la lifturi

(photos.com)

Metrorex va organiza în 20 decembrie o licitaţie deschisă pentru a contracta servicii de întreţinere, revizii, reparaţii şi intervenţii la lifturi, pentru care va aloca 5.034.240 lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de participare publicat pe Sistemul electronic de Achiziţii Publice.

Sursele de finanţare a contractului ce urmează a fi atribuit sunt asigurate din subvenţii de la bugetul de stat şi surse proprii.

Contractul prevede un acord-cadru cu 3 agenţi economici pe o durată de patru ani. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 decembrie, ora 14: 00.

În perioada ianuarie-octombrie 2012 au fost instalate şi puse în funcţiune un număr 25 de lifturi, necesitând o investiţie de aproximativ 27,4 milioane lei, fără TVA. Potrivit reprezentanţilor Metrorex, numărul total al lifturilor care se vor monta în această etapă este 76. În cursul anului 2011 au fost instalate şi puse în funcţiune un număr de 29 de lifturi.

Metrorex, aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, a înregistrat în primele şase luni din acest an o cifră de afaceri de 243,1 milioane lei, mai mare cu 4,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, respectiv 233,1 milioane lei, numărul călătorilor transportaţi fiind de 89.384.467.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie